COMMUNICATIE - FOTOGRAFIE - MINDFULNESS - WORKSHOPS - RETREATS

 

Margreeth van Tilburg

Ondernemer die uiteenlopende projecten in marketing, communicatie, branding afwisselt met het coachen en inspireren van vooral vrouwen en jongeren. Op het gebied van hun passie, talenten, de verschillende rollen die ze hebben, hun ondernemerschap / dromen en verlangens en hun persoonlijk leiderschap, zich krachtig durven laten zien.

Ik investeer veel tijd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling met o.a. verbindende communicatie, yoga, mindfulness, meditatie, reiki, dans, tantric dance, adem, lichaamswerk wat ik vervolgens verweef in mijn dienstverlening. Het versterkt mijn intuïtie, invoelend vermogen en bewustwording.  Het geeft mij energie om mensen op een ontspannen manier te laten stralen en in hun kracht te zetten in hun werk of privé. En te coachen in de uitdagingen waar ze voor staan én keuzes die ze maken.

Mijn liefde voor de wadden is als kind al ontstaan. Ik kom al 16 jaar op Vlieland. Sinds 2016 heb ik een erg mooie eigen plek: Safaritent Vlieland. Heerlijk om op te laden in de natuur, te verstillen, te vertragen, te ontspannen, te zijn met wat is, een moment voor jezelf en te genieten. Dit deel ik graag met anderen.  En geef yoga en dansen aan zee, mindfulness, fotoshoots en organiseer tantric dance workshops, inspiratie dagen en reizen.

Met veel plezier woon ik in Utrecht met mijn 3 kinderen: Noa, Sem en Evi. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie voor communicatie, fotografie, bewustwording, mindfulness, reizen, Vlieland, dansen, mensen en hun drijfveren, kan combineren in mijn werk.

Mijn Missie

“Het beste uit jezelf en je onderneming halen en je dromen waarmaken”

Mijn Visie

“Groei, geniet & geef,
Lach, volg je passie & leef!”

Mijn Waarden

Ondernemen – Leren – Genieten – Vriendschap

Interim rollen: 

Strategisch marketing communicatie adviseur
Projectleider communicatie campagnes
Manager marketing & communicatie

Visual storytelling & Personal Branding

Portret (aansprekende ongedwongen portretten – die jouw licht doen stralen)
Shoot your story (verhalende foto’s en beeldbank)
Personal Branding & Marketing coach ondernemers

Workshops – Inspiratie dagen / weekenden & reizen

Bewust ZIJN : verstillen, vertragen, genieten, natuur, verbinding met jezelf én de ander, yoga, mindfulness, dans, lichaamswerk, inspiratie op bijzonder mooie plekken.

Vlieland: 6-8 mei, 4-6 juni, 8-22 juli, 1-4 september (ITGWO)

” Margreeth is een daadkrachtige, resultaatgerichte allround marketing en communicatie professional. Gedreven, toegewijd, voelt zich snel verantwoordelijk, snel de zaak overziend. Kan goed luisteren en verschillende meningen bij elkaar brengen. Daarnaast is ze openhartig, en weet ze met haar energie en enthousiasme mensen mee te krijgen. Een inspirator en motivator.”

“Inspirerende warme vrouw, coach & lichaamswerker met sterke intuïtie en invoelend vermogen, die op een speelse, toegankelijke manier workshops en reizen organiseert met humor. Mooie mix van ontdekken, beleven, ervaren, verbinden, reflecteren en bewustzijn vergroten op dat wat gezien mag worden.”

“Wat een gave portret/profielfoto’s heeft Margreeth van Tilburg van me gemaakt, tijdens een heerlijke ochtend aan zee. Ik ben er superblij mee. Je bent een topfotograaf die mensen in hun ontspanning en natuurlijke kracht weet vast te leggen in een voor hen fijne omgeving, zoals voor mij de zee. Dus heb je ook nog portret foto’s nodig, je weet bij wie je moet zijn. ”

Contact: 

Margreeth van Tilburg
+31 (0) 615 048 546
info@margreethvantilburg.nl